О нама

image

Трећу годину заредом међународна конференција кабловских оператора „ДИГИТАЛНИ СВЕТ И ПУКОС“ биће одржана 25. и 26. априла 2018. године у Београду у Сава Центру.

На највећем скупу кабл оператора на Балкану учешће су најавили релевантни државни органи, регулаторне агенције, телекомуникационе компаније, стручњаци и предавачи из земље и иностранства, произвођачи програмског садржаја и највећи кабловски оператори из Србије.

Они ће путем тематских излагања, панел дискусија, округлих столова и различитих интерактивних активности у оквиру изложбеног простора, заједно сагледати тренутно стање и могућности развоја у техничко-технолошком и организационом смислу када је у питању индустрија телекомуникационих услуга.

У том смислу, на овогодишњој конференцији „ДИГИТАЛНИ СВЕТ И ПУКОС 2018.“ биће представљен низ нових пословних идеја, организационо-техничких решења, као и успешно реализованих пројеката. Истовремено, свим учесницима конференције ће бити пружена изузетна прилика успостављања динамичних и успешних пословних контаката.